2012. május 27.

Epres panna cotta koszorú






Ez a desszert már anyukám kertjében termett bioeperből készült.
A recept  a Panna cotta koszorú leírásában található, annyi különbséggel, hogy most a koszorú belsejébe is tettem gyümölcsöt.

8 megjegyzés:

Kriszta írta...

Csodaszép!!!

Blogkonyha írta...

Csodálatos! Annyira dekoratív!

Csibe írta...

Gyönyörű!!!

Citromhab írta...

Kriszta, Krisz, Csibe, köszönöm szépen!

Ata írta...

Annyi a kérdésem, hogy a gyümölcs melyik fázisban kerül a koszorú belsejébe, köszönöm. :)

Citromhab írta...

Ata, kb. fele krémet a formába öntjük, belerakosgatjuk az epreket, majd befedjük a maradék krémmel, és mehet a hűtőbe.

Be Sweet :) írta...

Nagyon szép!! :))
Az én kérdésem pedig az lenne, hogy milyen formában készült?? szilikonos koszorú? :)

Citromhab írta...

Köszönöm!
Nem szilikon, hanem fém savarin formában készült:-)