Olyan egyszerűen elkészíthető finomság, hogy szinte receptje sincs és amellett, hogy nagyon mutatós, gasztroajándéknak is tökéletes lehet.
Az elkészítéshez tetszés szerinti szilikonformát használhatunk.
Hozzávalók: 6 db 6cm átmérőjű koronghoz
10 dkg fehér vagy étcsokoládé
½ evőkanál étolaj
mandula, mogyoró, dió, kesudió
aszalt gyümölcsök
szilikonforma
Vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét az étolajjal, és egyenlően elosztva a szilikonforma aljába öntjük. Kirakjuk magvakkal és aszalt gyümölcsökkel.
Ha a csokoládé megszilárdult, kifordítjuk a formából.
5 megjegyzés:
De szépek!!! Nagyon tetszik!
Juj de nagyon szépek!:-)
klassz lett!
Nagyon szépek , tetszik is ! Csak az a bajom hogy nincs ilyen formám!
Köszönöm!
Éva, más formát is használhatsz.
Megjegyzés küldése