2011. november 22.

Birsalmás kacsasült




Hozzávalók 

1 egész pecsenyekacsa
4 db birsalma

Megmossuk és kívül-belül besózzuk a kacsát, majd egy megfelelő méretű, fedeles jénai edénybe helyezzük. Eltávolítjuk a birsalmák magházát, szeleteljük a gyümölcsöt. Megtöltjük a kacsa hasüregét birsalmával, a maradék gyümölcsöt pedig köré rakjuk.
Ráhelyezzük a fedelet és forró sütőben 1,5-2 órán át sütjük. 
Krumplipürével vagy hercegnő burgonyával kínáljuk.

5 megjegyzés:

Hobbychef írta...

Nagyon guszta lett a kacsa.

Bianka írta...

Hű nagyon guszta

Éva írta...

Ó ez nagyon guszta !

Petra írta...

Aztaaa! Ezt a darabot szívesen elfogadnám. Nagyon guszta lett!

Citromhab írta...

Köszönöm:-)