Hozzávalók
1 egész pecsenyekacsa
4 db birsalma
só
Megmossuk és kívül-belül besózzuk a kacsát, majd egy megfelelő méretű, fedeles jénai edénybe helyezzük. Eltávolítjuk a birsalmák magházát, szeleteljük a gyümölcsöt. Megtöltjük a kacsa hasüregét birsalmával, a maradék gyümölcsöt pedig köré rakjuk.
Ráhelyezzük a fedelet és forró sütőben 1,5-2 órán át sütjük.
Krumplipürével vagy hercegnő burgonyával kínáljuk.
Ráhelyezzük a fedelet és forró sütőben 1,5-2 órán át sütjük.
Krumplipürével vagy hercegnő burgonyával kínáljuk.
5 megjegyzés:
Nagyon guszta lett a kacsa.
Hű nagyon guszta
Ó ez nagyon guszta !
Aztaaa! Ezt a darabot szívesen elfogadnám. Nagyon guszta lett!
Köszönöm:-)
Megjegyzés küldése