A téli időszakban sokan küzdünk különféle légúti megbetegedésekkel, náthával, allergiával.
Ilyen esetekben tehet nagyon jó szolgálatot a párologtató sótál, melyet magunk is könnyedén, kis ráfordítással előállíthatunk.
Hozzávalók
1 kg adalékmentes tengeri vagy kősó
tál
víz
Akkora méretű tálat választunk, hogy a sót beletéve, az kb. háromnegyed részig teljen meg.
Felöntjük vízzel úgy, hogy az a sót teljesen ellepje és tányért téve alá a megfelelő helyre állítjuk.
2-3 hét alatt a fotón látható sóvirágok ülnek ki edényünk falára.
A folyamatos hatás elérése érdekében ügyeljünk arra, hogy mindig legyen víz a párologtató tálkánkban.
1 kg adalékmentes tengeri vagy kősó
tál
víz
Akkora méretű tálat választunk, hogy a sót beletéve, az kb. háromnegyed részig teljen meg.
Felöntjük vízzel úgy, hogy az a sót teljesen ellepje és tányért téve alá a megfelelő helyre állítjuk.
2-3 hét alatt a fotón látható sóvirágok ülnek ki edényünk falára.
A folyamatos hatás elérése érdekében ügyeljünk arra, hogy mindig legyen víz a párologtató tálkánkban.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése