Egyszerű és gyors ebéd vagy vacsora.
Hozzávalók 4
személyre
30 dkg
spagetti
1
tonhalkonzerv (180 g)
1 csokor
petrezselyemzöld
80 ml
olívaolaj
2-3 evőkanál
tejföl
só
őrölt bors
A tálaláshoz
fekete
olívabogyó
petrezselyemlevél
Lecsöpögtetjük
a tonhalkonzervet, és villával összetörjük. Hozzáadjuk az apróra vágott
petrezselyemzöldet, az olívaolajat és a tejfölt. Ízlés szerint sózzuk,
borsozzuk, és krémesre keverjük.
Enyhén sós
vízben kifőzzük a tésztát, szűrőkanállal tálba szedjük, és elkeverjük a
tonhalas szósszal.
Fekete
olívabogyóval és petrezselyemlevéllel tálaljuk.
2 megjegyzés:
Biztos nagyon finom, de én a tonhalat nem szeretem. A fiam imádná!!!
Tücsi, a hal általában nagyon megosztó étel, van aki imádja és van aki rá se tud nézni...nálunk is így van ez, a család egyik fele szereti, a másik egyáltalán nem :-)
Megjegyzés küldése