Hozzávalók 4 pohárhoz
25 dkg gesztenyepüré
2 dkg vaníliás pudingpor
2,5 dl tej
2,5 dl tejszínhab
2,5 dl tejszínhab
20 dkg aszalt szilva
50 ml rum
Az aszalt szilvát apróbb darabokra vágjuk. Meglocsoljuk a rummal és legalább egy órát állni hagyjuk.
A vaníliás pudingport a tejjel előírás szerint elkészítjük, langyosra hűtjük.
A gesztenyepürét villával összetörjük, hozzáadjuk a pudingot, a keményre felvert tejszín kétharmad részét, és habverővel simára keverjük.
A kelyhekbe rétegezzük a krémet és a rumos szilvát, tetejére kanalazzuk a maradék tejszínhabot és pár darab szilvával díszítjük..
6 megjegyzés:
Nagyon guszta:)
Ezt el kell készítenem!:)
Nagyon finom lehet guszta!
Már a Kifőztükben is felfigyeltem rá, annyira guszta! Nagyon finom lehet! :)
Nagyon finomnak tűnik!!
Köszönöm és tényleg nagyon finom:-)
Megjegyzés küldése