2015. május 3.
Citromhab
Nem is tudom, ez a recept miért nem szerepelt még eddig a blogon? :-)))
Hozzávalók 6 db 2 dl-es pohárhoz
25 dkg mascarpone
10 dkg cukor
1 nagyobb citrom reszelt héja és leve
1 csomag vaníliás cukor
4 dl tejszín
A díszítéshez
6 babapiskóta
citromszeletek
citromfűlevél
A mascarpone-t kikeverjük a cukorral a vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával és levével.
A tejszínhabból nem túl kemény habot verünk, majd beleforgatjuk a mascarpone-t.
A citromhabot poharakba adagoljuk és jól behűtjük.
Tálalás előtt babapiskótával, citromszeletekkel és citromfűlevéllel díszítjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése