2012. május 27.

Epres panna cotta koszorú






Ez a desszert már anyukám kertjében termett bioeperből készült.
A recept  a Panna cotta koszorú leírásában található, annyi különbséggel, hogy most a koszorú belsejébe is tettem gyümölcsöt.

8 megjegyzés:

  1. Csodálatos! Annyira dekoratív!

    VálaszTörlés
  2. Kriszta, Krisz, Csibe, köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  3. Annyi a kérdésem, hogy a gyümölcs melyik fázisban kerül a koszorú belsejébe, köszönöm. :)

    VálaszTörlés
  4. Ata, kb. fele krémet a formába öntjük, belerakosgatjuk az epreket, majd befedjük a maradék krémmel, és mehet a hűtőbe.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép!! :))
    Az én kérdésem pedig az lenne, hogy milyen formában készült?? szilikonos koszorú? :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm!
    Nem szilikon, hanem fém savarin formában készült:-)

    VálaszTörlés