tag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post4694050335920968948..comments2024-03-27T16:51:53.278+01:00Comments on Citromhab: SzilvadzsemCitromhabhttp://www.blogger.com/profile/15473088393823461988noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post-9310087717938904722014-08-01T06:30:36.628+02:002014-08-01T06:30:36.628+02:00Annalíz, a héja miatt kell az egy óra főzés, mert ...Annalíz, a héja miatt kell az egy óra főzés, mert ahogy te is írod, különben kemény marad. Az íze és az illata így is megmarad, a színe pedig a főzés során csak még mélyebb lesz.Citromhabhttps://www.blogger.com/profile/15473088393823461988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post-42063564466075254002014-07-31T07:51:29.548+02:002014-07-31T07:51:29.548+02:00aha! Most már értem, az enyém miért lett folyós.El...aha! Most már értem, az enyém miért lett folyós.Előtte az az egy óra főzés hiányzott neki. Viszont, a kevés főzés miatt a színe, az íze, az illata teljesen megmaradt.Mintha friss szilvát ennénk.Ja, és bőre, hát az nem főtt meg...annalízhttps://www.blogger.com/profile/17191461329332756761noreply@blogger.com