tag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post8255677333866461010..comments2024-03-27T16:51:53.278+01:00Comments on Citromhab: Töltött káposztaCitromhabhttp://www.blogger.com/profile/15473088393823461988noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post-90531527416925904752014-02-19T03:10:48.357+01:002014-02-19T03:10:48.357+01:00*Szerintem ez a fajta töltött káposzta másnapra le...*Szerintem ez a fajta töltött káposzta másnapra lesz a legjobb, mivel addig összeértek a zamatok. Ha a füstölt tarja mellé bedarálunk egy kevés puhára főtt bőrkét is, nem lesz "száraz" a töltikénk.Javorosdyhttps://www.blogger.com/profile/05066103481629283816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post-25983033057504040192013-12-12T15:00:26.604+01:002013-12-12T15:00:26.604+01:00Én azt hittem, hogy párolt vöröshagymát mindig kel...Én azt hittem, hogy párolt vöröshagymát mindig kell a töltelékbe tenni. Csináltam már én is úgy, h. volt benne darált füstölt tarja is, de akkor száraz lett a töltelék.<br />Évamamihttps://www.blogger.com/profile/10150924925614782154noreply@blogger.com