tag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post3990091403143085046..comments2024-03-27T16:51:53.278+01:00Comments on Citromhab: Rakott krumpliCitromhabhttp://www.blogger.com/profile/15473088393823461988noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post-12300589560934940292015-10-29T22:16:04.450+01:002015-10-29T22:16:04.450+01:00A kolbász nálunk ugyan kimarad, de mindig szigorúa...A kolbász nálunk ugyan kimarad, de mindig szigorúan nyers krumpliból készül. Ugyan sokkal lassabban sül - bár ha a krumpli főzési idejét belevesszük, összességében nem - de az íze összehasonlíthatatlanul finomabb.<br />Anya általában még önt alá egy nagy adag tejet, és úgy süti, hogy másnapra se legyen száraz.Bridgehttps://www.blogger.com/profile/08058429582975006091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post-22494162911639136912015-03-07T16:28:48.833+01:002015-03-07T16:28:48.833+01:00Elkészitettem : nagyon finom lett, mindenkinek izl...Elkészitettem : nagyon finom lett, mindenkinek izlett, pedig a gyerekek eddig nem szerették a hagyományost... ezután mindig igy készül majd.fencihttps://www.blogger.com/profile/14051500221654146319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post-14901799446658738562015-02-13T13:41:08.684+01:002015-02-13T13:41:08.684+01:00Kriszta, pontosan így van:-) Nyers krumplival fino...Kriszta, pontosan így van:-) Nyers krumplival finom szaftos marad, előfőzve sokkal íztelenebb.Citromhabhttps://www.blogger.com/profile/15473088393823461988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post-69644561021713174742015-02-12T12:06:45.285+01:002015-02-12T12:06:45.285+01:00Én is mindig így készítem, mennyei :)
Annyira jó, ...Én is mindig így készítem, mennyei :)<br />Annyira jó, amikor beissza a krumpli a zamatokat, és szaftos marad, nem lesz száraz.<br />Viszont előfőzött krumplival meg borzalmas, amolyan se íze, se bűze, brrrr...Krisztahttps://www.blogger.com/profile/17922817195011929930noreply@blogger.com