tag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post1230762963523109815..comments2024-03-27T16:51:53.278+01:00Comments on Citromhab: Sós vizes uborkaCitromhabhttp://www.blogger.com/profile/15473088393823461988noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post-57894638249151956042016-02-10T07:22:14.347+01:002016-02-10T07:22:14.347+01:00A vízben áztatás jutott nekem is eszembe, ha ez ne...A vízben áztatás jutott nekem is eszembe, ha ez nem segített, sajnos, nekem sincs jobb ötletem.Citromhabhttps://www.blogger.com/profile/15473088393823461988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post-70997010270465272342016-02-10T02:18:40.733+01:002016-02-10T02:18:40.733+01:00Egy masik recept szerint az en uborkam tul sos let...Egy masik recept szerint az en uborkam tul sos lett. (ket kanal sot irt) Kerdesem mire lehet felhasznalni? Mar feleontottem vizzel megis sos. Tudtok valami receptet amibe bele lehet ne darabolni, mert kulonben finom ropogos csak nagyon sos. K<br />oszonom!Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/09237630438402135857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post-35200134595344491432015-05-27T13:21:35.608+02:002015-05-27T13:21:35.608+02:00Én nem forráztam, a kovászos uborkát sem szoktam s...Én nem forráztam, a kovászos uborkát sem szoktam soha és nem tettem a tűző napra. Egyébként a lakásban tartva is ugyanúgy és ugyanannyi idő alatt készül el, mint ha kiteszed az udvarra.Citromhabhttps://www.blogger.com/profile/15473088393823461988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5737447379784080701.post-32276740347226883282015-05-27T10:56:30.876+02:002015-05-27T10:56:30.876+02:00Forrázni kell? Napon kell érlelni? ÉvaForrázni kell? Napon kell érlelni? ÉvaÉvahttps://www.blogger.com/profile/12183823942107273636noreply@blogger.com